Rhonda Byrne


TAJEMSTVÍ – Zákon přitažlivosti

Máte také často pocit, že se vám nic nedaří a že je všechno špatně? Že jsou na vás všichni okolo zlí, nikdo vám nic nepřeje a že máte stále zdravotní problémy? Ať děláte co děláte, nemůžete pochopit, proč zrovna vy máte takovou smůlu? Kniha TAJEMSTVÍ vám vysvětlí, proč se to děje. Naučí vás pracovat s vlastními myšlenkami a odhalit své skryté schopnosti. Pomůže vám k dosažení spokojeného života v oblasti peněz, zdraví, vztahů a osobního štěstí. Díky TAJEMSTVÍ začnete vnímat i ty největší maličkosti každého vašeho dne. Po přečtení knihy se budete více soustředit na pozitiva svého života a budete opravdu šťastní i za ty nejmenší úspěchy. Také pochopíte to nejdůležitější, ikdyž často nejtěžší přijmout, že všechno, co se kolem vás děje, sami ovlivňujete. TAJEMSTVÍ vám pomůže uvědomit si, že ikdyž se něco nedaří, neznamená to neúspěch, ale právě naopak je vám ukazováno, že ke svému cíli máte zvolit jinou cestu. Kniha také poukazuje na důležitost a sílu přítomného okamžiku. Buďtě šťastní, úspěšní a zdraví už teď a přitáhněte si to stejné i do své blízké či vzdálené budoucnosti!

  • Všechno je energie. Vy jste energetickým magnetem, a tak vše, po čem toužíte, elektricky nabíjíte a přitahujete k sobě a zároveň elektricky nabíjíte sebe a přitahujete se ke všemu, co chcete.
  • Jste duchovní bytostí. Jste energie a energie nemůže být stvořena ani zničena – jen mění formu. Proto je tu vaše čistá podstata odjakživa a bude tu navždy.
  • Vesmír vzniká z myšlenky. Jsme tvůrci nejen vlastního osudu, ale i vesmíru.
  • Je vám k dispozici nekonečná nabídka myšlenek. Veškeré vědění, všechny objevy a vynálezy existují v univerzální mysli jako možnosti, které čekají na to, až je z ní lidská mysl získá. Vše držíte ve svém vědomí.
  • Všichni jsme spojeni a všichni jsme jedno.
  • Zbavte se těžkostí z minulosti, nedejte na kulturní kódy a společenské mínění. Jedině vy jediní můžete tvořit život, jaký si zasloužíte.
  • Zkratkou k naplnění vašich tužeb je vidět své touhy jako absolutní skutečnost.
  • Vaše síla je ve vašich myšlenkách, proto si jí buďte vědomi. Jinými slovy: „Nezapoměňte si pamatovat.“

Fragmenty velkého tajemství se objevují v legendách, mýtech a filozofiích po celá staletí. Vytoužené, skryté, ztracené, mnohokrát uloupené a prodané za ohromné sumy, se tajemství předávalo z generace na generaci po celé věky. Znala jej spousta významných osobností v dějinách: Platon, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein a řada dalších vynálezců, teologů, vědců a velkých myslitelů. Díky Rhondě Byrne se nyní poznání tajemství otevírá všem.

„Ať už jste kdekoliv – v Indii, Austrálii, na Novém Zélandu, ve Stockholmu, Londýně, Torontu, Montrealu nebo New Yorku – všichni pracujeme s jednou sílou. Jedním zákonem. A tím je přitažlivost." Bob Proctor

„Úkolem nás lidských bytostí je držet se myšlenek na to, po čem toužíme, zcela si tyto myšlenky v mysli vyjasnit, a tím začneme používat jeden z největších zákonů vesmíru – zákon přitažlivosti. Stanete se tím, o čem nejvíc přemýšlíte, ale zároveň to, o čem nejvíc přemýšlíte, také přitáhnete“ John Assaraf

PŘITAHUJTE DOBRO MÍSTO ZLA

„Problém je v tom, že většina lidí přemýšlí o tom, co nechtějí, a diví se, proč se jim tyto věci pořád dokola stávají.“  
                                                                                                                                                                                    John Assaraf

Autorce se podařilo podle knihy vytvořit i stejnojmenný velmi úspěšný film. 

Zde se můžete na celý film podívat (český dabbing).

Anglicky mluvící se můžou podívat na oficiální stránky TAJEMSTVÍ a pročíst si velmi zajímavé příběhy lidí z celého světa, kterým se podařilo pomocí ZÁKONU PŘITAŽLIVOSTI splněnit různá přání: http://www.thesecret.tv/index.html 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat